ویزای شینگن - ویزای شنگن - ویزای شینگن فوری
ویزای شنگن , ویزای شینگن , ویزای شنگن تضمینی

ویزای شینگن انواع اقامت در کشور آلمان
قوانین مربوط به اقامت در آلمان Aufenthaltsgesetz (AufenthG) در تاریخ 01/05/2010 تنظیم شده و قوانین مهاجرت و اخذ اقامت آلمان بر این اساس میباشد
بر طبق این قوانین کسانی که تابعیتی غیر از آلمانی داشته باشند باید شرایط ورود به کشور آلمان ویا اخذ اقامت موقت و دائم آنها مطابق این قانون بررسی گردد
این قوانین شامل اتباع کشورهای اروپاییو برخی از کشورهای دیگر نمیگردد و آنها شرایط خاص خود را دارند


عنوان اقامت Aufenthaltstitel:
براساس این قانون اقامت به دو دسته تقسیم بندی شده است:
1-اقامتهای غیر دائم یا اقامتهای محدود Aufenthaltserlaubnis (شامل ماده ۷ قانون اقامت)
2-اقامتهای دائم و یا همیشگی Niederlassungserlaubnis  (شامل ماده ۹ قانون اقامت)
اقامتهای دیگری نیز هست که اقامت به مفهوم بالا نمی باشند و عبارتند از:
3-اقامت پناهندگی Aufenthaltsgestattung و اقامت تحمل Duldung (شامل ماده ۶۰ قانون اقامت)

اقامت غیر دائم Aufenthaltserlaubnis

اقامتی که جهت محدوده زمانی مشخص جهت هدف مشخصی داده میشود

1- اقامت جهت ادامه تحصیل دانشگاههی ،مدرسه ای و آموزش زبان آلمانی(ماده ۱۶)

2- اقامت غیر دائم جهت آموزش حرفه‌ای وشغلی درآلمان (ماده ۱۷)

3-اقامت جهت کار کردن در آلمان (ماده ۱۸، ۱۹ و ۲۰)

4-اقامت جهت نیروهای متخصص دارای تابعیت تحمل Duldung جهت کار در آلمان (ماده ۱۸آ)

5-اقامت جهت پژوهش و تحقیق در آلمان

6- اقامت جهت کار آزاد در آلمان (ماده ۲۱)

اقامتهایی که خارج از آلمان به افراد داده میشود

Aufnahme aus dem Ausland (ماده ۲۲)

اقامت بنا به شرایط حقوق انسانی،بین المللی

7- اقامت جهت کسانی که پناهندگی آنها در خارج از آلمان پذیرفته شده است (ماده ۲۲)

8- اقامت توسط اداره عالی دولتی یا به علت منافع ویژه سیاسی (ماده ۲۳)

9- اقامت به علت موقعیت سخت (عسر و حرج) (ماده ۲۳آ)

10- اقامت به انگیزه حمایت مؤقت (ماده ۲۴)

11- اقامت به علتهای انسانی (ماده ۲۵)

حداکثر مدت این نوع اقامت‌ها سه سال می باشد (ماده ۲۶)

12- اقامت به علت خانوادگی (ماده ۲۸) Aufenthalt aus familiären Gründen این نوع اقامت به افراد زیر داده می‌شود.

الف) به افراد خانواده کسانی که دارای تابعیت آلمانی می‌باشند Familiennachzug zu Deutschen

– همسر یک تبعه آلمانی Ehegattennachzug

– فرزند صغیر یک آلمانی Kindernachzug

– به پدر یا مادر بچه (صغیر) که دارای تابعیت آلمانی جهت سرپرستی Elternachzug

ب) اقامت به افراد خانواده کسانی دارای تابعیت خارجی (ماده ۲۹) Familiennachzug zu Ausländern

– به همسر تبعه خارجی (ماده ۳۰) با اقامت مستقل از همسر پس دو سال (ماده ۳۱)

– به فرزند صغیر تبعه خارجی (ماده ۳۲ و تمدید آن با توجه به مواد دیگر)

– اقامت توسط تولد بچه در آلمان با شرایط ویژه آن (ماده ۳۳ و مواد ۳۴ و ۳۵).

– اقامت به پدر یا مادر بچه تحت شرایط خاص (ماده ۳۶)



ادامه مطلب...
ارسال توسط ویزای شینگن

ویزای شینگن - کشور ایتالیا یکی از 27 کشور پیمان شنگن می باشدکه افراد با گرفتن ویزا شینگن از سفارت ایتالیا می توانند به راحتی در تمام کشورهای عضو پیمان شینگن مسافرت نمایند . برای افراد متقاضی در مرحله اول درخواست تنها 15 روز ویزا تعلق می گیرد.

شرایط گرفتن ویزای شینگن از کشور ایتالیا همانند دیگر کشورهای عضو پیمان شینگن می باشد . افراد متقاضی گرفتن ویزا باید دارای مدارک زیر جهت گرفتن ویزای توریستی و یا تجاری باشند .

معرفی نامه شغلی که شامل جواز کسب ، پروانه مطب ، اساسنامه شرکت و یا بطور کلی هر چیزی که از شما دارا بودن یک شغل با درآمد مکفی را نشان دهد .

پرینت 6 ماه آخر حساب بانکی که گردش واقعی و مانده حدافل 50 میلیون به بالا را نشان دهد ، در صورت داشتن مانده بیشتر امتیاز شما نیز بالاتر خواهد رفت .

لیست پرداخت حق بیمه درمان متقاضی که مربوط به 6 ماه آخر باشد با مهر موسسه بیمه کننده باشد ، لازم به توضیح میباشد برای افرادی که بیمه نمی باشند مانند پیمانکاران ارائه قرارداد پیمانی کیفایت می نماید .

دارا بودن سند ملکی جزو الزامات نمی باشد ولی داشتن سند ملکی بنام متقاضی در گرفتن ویزا تاثیر بسزایی خواهد داشت .

یکی از مهمترین از مواردی که در ریجکت شدن درخواست ویزای شینگن ملاحظه گردیده است نداشتن برنامه سفر مناسب میباشد که پیشنهاد ما کمک گرفتن از دفاتر خدمات مسافرتی  میباشد.

داشتن بیمه مسافرتی آکسا به تعداد روزهای اقامت نیز جزو مدارک لازم میباشد .

همچنین داشتن رزرو پرواز و رزرو هتل در تکمیل نمودن پلان سفر لازم میباشد.

در صورت داشتن هرگونه هرگونه سوالی همکاران ما خشنود از پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.



ارسال توسط ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن توریستی و تجاری و گروهی از کشورهای  اروپایی حوزه (شنگن)

دفتر خدمات مسافرتی مسیر سبز با کادری مجرب در زمینه اخذ ویزای شینگن از سفارت کشورهای حوزه شنگن در خدمت شما عزیزان میباشد.


اگر قصد خروج از کشور جهت مسافرت در کشورهای عضو پیمان شینگن (اتحادیه اروپا)  را بصورت کوتاه مدت و یا بلند مدت دارید با مشاوران ما تماس بگیرید تا با بهترین و ارزانترین راه اخذ ویزای شینگن را به شما نشان دهند. ویزای شنگن با همراهی تورهای اروپا برای اکثر کشورهای اروپایی نیز امکان پذیر است.

شما میتوانید با ویزای شنگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید.

ویزای شینگن چیست؟

معاهده شنگن" قراردادی است که در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی "پرنسس ماری آسترید" روی رودخانه "ماسل" نزدیک شهری به نام "شنگن" در لوکزامبورگ - مرز بین فرانسه و آلمان -  به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.

جهت مشاوره و یا درخواست ویزا شینگن با شماره 09101411597 تماس حاصل فرمایید



ارسال توسط ویزای شینگن

اگر توافق‌نامه ویزای شینگن لغو شود اروپا ممکن است در دوره‌ای ۱۰ ساله حدود ۱۰۰ میلیارد یورو ضرر کند.

جهت مشاوره و یا درخواست ویزا شینگن با شماره 09101411597 تماس حاصل فرمایید



به گزارش پرس تی‌وی، گزارش یک موسسه دولتی فرانسه حاکی است اقتصاد اروپا در صورت لغو توافق‌نامه شنگن ممکن است در دوره‌ای 10 ساله حدود 100 میلیارد یورو ضرر کند.

موسسه فرانس استراتژی اعلام کرد به ایجاد مجدد پست‌های بازرسی در کشورهای عضو پیمان شنگن، تولید ناخالص داخلی این کشورها را حدود 0.8 درصد کاهش می‌دهد که رقم آن معادل بیش از 100 میلیارد یورو می‌شود.

بر اساس این گزارش، برقراری مجدد پست‌های مرزی معادل 3 درصد مالیات اضافی بر کالاها اضافه می‌کند.

موسسه فرانس استراتژی، ادامه داد تجارت بین کشورهای عضو شنگن در بلند مدت نیز ممکن است 10 درصد تا 20 درصد کاهش یابد.

بنا بر اعلام این موسسه فرانسوی، نیمی از هزینه‌ها به دلیل کاهش سفرهای گردشگران است، 38 درصد از هزینه‌ها به دلیل تاثیر این موضوع بر کارگران مناطق مرزی و 12 درصد دیگر به خاطر هزینه مازاد حمل و نقل است.

این موسسه خاطر نشان کرد در صورت راه اندازی مجدد پست‌های مرزی فرانسه در کوتاه مدت بین یک میلیارد تا دو میلیارد یورو ضرر خواهد کرد و این رقم ظرف 10 سال، 10 میلیارد یورو خواهد بود.

کمیسیون اروپا پیشتر اعلام کرده بود احتمالا به کشورهای عضو پیمان شنگن اجازه می‌دهد مرزهای خود را تا دو سال کنترل کنند.

کشورهای آلمان، اتریش، فرانسه، سوئد، دانمارک و نروژ از سال گذشته میلادی پست‌های بازرسی مرزی را برقرار کرده اند.



ارسال توسط ویزای شینگن

ویزای شینگن - معاهده شنگن" قراردادی است که در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی "پرنسس ماری آسترید" روی رودخانه "ماسل" نزدیک شهری به نام "شنگن" در لوکزامبورگ - مرز بین فرانسه و آلمان -  به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.

 

نوع ویزا مدت آماده شدن مدت اقامت قیمت
توریستی 25 روز 15 روز 2.500.000 + 100 یورو

 

 

مدارک شناسایی:

الف) پاسپورت جدید (با حداقل 6 ماه اعتبار )و پاسپورت قدیم (به همراه کپی از ویزا های معتبر قبلی)

ب) 2 قطعه عکس 4*3 رنگی پشت زمینه روشن

ج)شناسنامه متقاضی به همراه کپی از تمام صفحات شناسنامه

مدارک کاری و تحصیلی:

الف) گواهی اشتغال به کاربا سر برگ محل کار متقاضی (با ذکر سمت/حقوق دریافتی ماهیانه/ سابقه کار) ترجمه شده

ب) لیست پرداخت بیمه 6 ماهه گذشته (با مهرسازمان بیمه) - در صورت نداشتن بیمه ارائه قرارداد کاری فی مابین مسافر و محل اشتغال به کار فعلی آن . ترجمه شده

ج) فیش حقوقی /حکم کار گزینی . ترجمه شده

د) پروانه بهره برداری و یا جواز کسب ویا روزنامه رسمی یا اساسنامه شرکت مربوطه . ترجمه شده

ه) گواهی اشتغال به تحصیل جهت افراد در حال تحصیل . ترجمه شده

مدارک مالی:

الف) پرینت حساب بانکی از 6 ماهه اخیر به همراه ریز گردش حساب با مهر و امضا شعبه بانک مربوطه (دولتی و خصوصی )مهم گردش بالای حساب و حداقل 50 میلیون تومان مانده داشته باشد. ترجمه بانکی 

نکته مهم : هر چقدر مبلغ موجود در حساب بیشتر باشد و یا گردش حساب زیاد باشد در صد قبولی بیشتر است.

(پرینت گردش حساب متقاضی حداکثر باید برای 5روز  قبل از تاریخ تحویل مدارک مسافر باشد. پرینت گردش حساب باید بنام شخص متقاضی باشد در صورتی که به اسم شرکت باشد مورد قبول نمی باشد.)

ب) سند مالکیت

 هیچ یک از مدارک در رهن سفارت باقی نمی ماند.

نکات کلیدی و مهم:

پس از اخذ ویزای مسافر در هنگام تحویل مدارک ، مسافر موظف است در ازای هر نفر مبلغ 500/000/000 ریال چک رمزدار و یا ضمانت بانکی یا چک بانکی در وجه این شرکت به امانت بگذارد و پس از بازگشت با ارائه مهر خروج چک به مسافر مستردد میگردد .



ارسال توسط ویزای شینگن

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد